Route optocht 2018

Als Sinterklaas en zijn pieten op Urk aankomen zullen ze natuurlijk weer in optocht door het dorp. De volgende route zal worden gelopen.

 

We starten op de Klifweg, bij Intertoys gaan we linksaf, bij Hairline houden we rechts aan en daarna slaan we linksaf de Pieter Hoekmanstraat in. Bij De Echte Bakker gaan we rechtsaf en dan meteen weer linksaf de Oranjebuurt in. Op het pleintje ter hoogte van Extra Verte zal de Pietenshowband een klein showtje doen waarna wij onze weg vervolgen richting de Pieter Hoekmanstraat. Daar slaan we weer rechtsaf richting de Slikhoogte. Bovenaan langs het Kerkje aan de Zee richting de vuurtoren. Bij de vuurtoren linksaf de Schoolstraat in. Dan richting de Bethelkerk waar op het plein de Pietenband weer een kleine show zal geven. Hierna rechtsaf de Prins Hendrikstraat in daarna rechts en meteen weer links door de Raadhuisstraat. Aan het einde rechtsaf en via de Handelskade weer terug naar het Haventerrein.

 

Mocht het regenen dan kan het zijn dat de optredens van de Pietenband tijdens de rondgang worden afgelast.

 

Oproep om de route vrij te houden voor de optocht

Sinterklaas roept de bewoners van Urk op om de route waarlangs de optocht gaat zo veel mogelijk vrij te houden van auto's. Vorig jaar stonden er veel auto's geparkeerd, ook naast de vakken waardoor het af en toe moeilijk was om te passeren. De Sint rekent op uw medewerking. U zult worden beloond tijdens pakjesavond. Alvast hartelijk dank.

 

De sponsoren van 2018. Klik op de logo's voor een overzicht van alle sponsoren.

Welkom op www.suunterklaos.nl de website van de Urker Sinterklaas! | Stuur Sint een e-mail | ontwerp: Richard Oost | © SISU 2018